11.1.08

De ruimte begint zich te vullen

De ruimte begint zich steeds meer te vullen, zowel aan de muren, als op de grond (plafond komt nog).

Ik ben bezig met het "harnas" of schild/schelp als stelsel van gangen en holen. Van 2 tekeningen van diverse schelpen heb ik 5 nieuwe collage-achtige tekeningen gemaakt. De collage is een klein gedeelte op het vel. Het schelpachtige is door het verknippen eigenlijk min of meer verdwenen. Er zijn alleen gaten overgebleven waar je ingetrokken wordt, pilaren waar je omheen kan kijken. Een doolhof om in te verdwalen.

Het zijn 4 tekeningen geworden met een uitgangspunt waar ik graag mee verder wil. Ze staan ook "open voor bewerking" ! Dit betekent eigenlijk dat ze gewoon op de grond liggen, vrij voor iedereen om aan te werken. Dat is ook een beetje dubbel. Aan de ene kant verheug ik me om de ingrepen te zien, aan de andere kant ben ik angstig dat mijn "mooie beelden", waar ik nog van alles mee wilde doen, verdwenen zijn !

Soms maak ik ook een uitstapje naar een werk van een ander lid van d5. De ene tekening leent zich om je te laten inspireren en andere tekening geeft de ruimte om je eigen idee aan toe te voegen.

Het grote vel waar we samen aan werken ligt nog op me te wachten. ER IS ZOVEEL KEUS !

Corinne zet de eerste tekening op het notitieblad.

1 opmerking:

michiel schepers zei

lieve Hettie, en andere Vier
heel spannend of jullie iets met zijn allen kunnen wat je niet alleen kan, en wat dat dan is, en of t mooi wordt!

michiel schepers