23.1.08

nog een paar laatste previews...

Toen ik dinsdag in de galerie kwam heerste daar een enorme stilte. Er werd gewerkt en je hoorde de krijtjes gaan en af en toe ging iemand verzitten. Maar de concentratie was enorm en de stilte aanwezig.
We hadden een tegenvaller: Joke heeft haar vingerkootje geblesseerd, er is een splinter afgebroken en ze heeft nu een spalk. Jurgen doet hieronder op de foto voor hoe het eruit zag toen het net gebeurd was.
Was het de laatste werkdag? of krijgen we donderdag ook nog wat gedaan? Donderdag moeten we aardig veel voorbereiden omdat er vrijdag een nieuwjaarsborrel van het kunstcentrum plaats zal vinden in de galerie. Leuk veel publiek, en goed publiek want er komen cultuur-bobo's zal ik maar zeggen.
We zijn wel voornemens om zelfs zaterdag zo goed als het gaat door te gaan met tekenen en werken. We willen het proces laten zien, ook dan, en we beschouwen het weekend als een momentopname en niet als een formeel of toch weer statisch en opgepoetst eindpunt. We zijn wel benieuwd of dat ook lukt want het is toch òf praten met het publiek òf actief tekenen.

Geen opmerkingen: