2.1.08

Kom kijken!

INGRIJPEN(d)5

d5, een kunstenaarsinitiatief van Clara van den Bosch, Corinne Egas, Hettie Wempe, Joke Brouwer en Jurgen Bogerd, gaat van 4 t/m 25 januari op locatie werken in galerie 'Het Electrolokaal' van Haagweg 4, Leiden.

Kenmerkend voor d5 is het uitwisselen van werk waar, al naar gelang de ideeen van de kunstenaars, subtiel of fors wordt ingegrepen vanuit verschillende disciplines. Dat kan harmonieuze maar ook net zo goed ongemakkelijke situaties en/of werken opleveren. Want hoe zuiver zijn de ingrepen: is er sprake van ‘je eigen vlag uitzetten’? hoe reageert de kunstenaar die zijn aandeel ondergesneeuwd ziet raken? Komen de veranderingen en/of toevoegingen het werk oprecht ten goede?
Voor de kunstenaars van d5 is het een uitdaging dit telkens weer spannende proces aan te gaan in deze openbare ruimte onder het oog van het publiek.

d5 nodigt je van harte uit getuige te zijn van dit proces!

Dat kan via onze weblog (www. allevijf.blogspot.com) en door langs te komen in Kunstcentrum Haagweg4 te Leiden op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur

De eindpresentatie vindt plaats op 26 en 27 januari, meer informatie hierover volgt.

Geen opmerkingen: