12.1.08

Verschuivingen

Inderdaad zoals Hettie schrijft: Er is nu wel heel veel keus ontstaan, vele tekeningen waaraan verder gewerkt kan worden, een brede basis zeg maar. Er gaat nu bijna geen dag meer voorbij of het aanzien van de galerie is veranderd...
Een paar sneak previews van afgelopen donderdag:
Het ophangen van deze laatste tekening die horizontaal is gemaakt met de vloer als onderdeel van de tekening, was een hele klus. Vanaf de vide heb je een goed zicht op het beeld. (Datzelfde gold toen het op de vloer lag: het beste beeld had je van 'boven', vanaf de vide.)

Terwijl het daar hangt, geeft het ook alweer nieuwe ideeen. Het is enorm waardevol zo te mogen 'doen' en uitproberen in de galerie. Waar je vaak maar 1 of hooguit een paar dagen hebt om een galerie in te richten en door de beperkte tijd bekende en veilige keuzes maakt, kunnen we nu echt met de ruimte werken en van idee naar idee groeien.

De vaart zit er enorm in, zo met zijn 5en en met de beperkte tijd waarin we werken... die eerste anderhalve week is omgevlogen!Komt allen zondag kijken voor de 1e tussenstand! :)

Geen opmerkingen: